6 augustus 2015

Het is al weer te lang geleden dat ik hier iets heb geschreven. Het lijkt haast dat ik dan niks gedaan heb op theater gebied. Maar dat is niet zo. In april heb ik de vervolgcursus theatersport tot een succesvol einde gebracht. Een aantal stroomt nu door naar Theatersportvereniging “Liever Veul Bloemen” .
In mei ben ik enthousiast begonnen aan de regie voor de groep 8 musical van de Montessorischool Rhenen. Voor de zevende keer al weer. “Het Geheim van Spinnensteyn” Een zeer spannende musical, die de kinderen super hebben uitgevoerd op 7 juli. Ook heb ik met hen een videoclip gemaakt. Deze is te vinden bij “Videotheek” .

In mijn vakantie kreeg ik onverwacht nog een opdracht een videoclip te maken voor een vriendin. Haar man is zanger en wilde zijn lied aan haar opdragen voor hun 25 jarig huwelijk. Hier wilde hij graag en videoclip bij. Binnen een week, had hij het mooiste cadeau voor haar!

De video

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *