Februari, Juni, Juli 2020

In februari een Invaldag met improvisatie theaterles verzorgd op een basisschool. Helaas kwam de Corona lockdown periode, waardoor het lesgeven stil kwam te staan. Maar tot mijn vreugde kwamen in juni, doordat de scholen weer begonnen waren, ook de aanvragen weer binnen en mocht ik eind juni weer naar een basisschool om in te vallen.
In juli kwam er geheel onverwacht een verzoek binnen of ik een video opname wilde maken van de eindmusical van een school, waar ik zelf 8 jaar lang de musicalregie deed. Dit omdat er vanwege corona, niet veel mensen mochten kijken naar dit eindspektakel. Heel leuk om dit voor hen te mogen doen. Samen met mijn man hebben we er iets moois van proberen te maken, zodat familie en bekenden van de kinderen het toch allemaal kunnen aanschouwen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *