Mei 2022; Spel regie Informatieve film voor AZC locaties

In mei 2022 mocht ik de spelregie verzorgen voor een informatieve film, die getoond zou gaan worden bij verschillende AZC locaties.

De titel van deze film is : Een uitje naar de supermarkt.

De reden dat ze deze film wilden maken was, dat er problemen werden ondervonden in supermarkten wanneer bewoners van het AZC boodschappen gingen doen. Zij waren niet goed bekend met onze gebruiken en dat gaf grote problemen. Dus vanuit de supermarkten was er dan ook de wens hier wat aan te gaan doen.

Ik werd benaderd door Mugmedia uit Wageningen of ik het leuk vond om hier mijn medewerking aan te verlenen. En ik zei daar enthousiast ja op.

De acteurs waren mensen die zelf in het AZC hadden gezeten of ermee te maken hebben gehad. Ze hadden echter nog nooit geacteerd. Op mijn eigen wijze heb ik met wat oefeningen kennis gemaakt met hen. En het bleek al gauw dat het natuurtalentjes waren. Op de dag zelf namen ze alle aanwijzingen ook makkelijk aan en daardoor verliepen de opnames ook voorspoedig.

Het eindresultaat, daar zijn wij allemaal dan ook wel trots op!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *